Uudenlainen rivitalorakentaja

EloKodit on 2020 perustettu rivitalorakennuttamiseen erikoistunut yritys.

EloKodit

Mielestämme meidän kaikkien on kannettava vastuu ympäristöstä ja luonnonvaroista, joita kulutamme. Koko maailmaa ei voi parantaa kerralla mutta jokainen voi tehdä jotain. Tässä on meidän näkemyksemme ekologisesta, laadukkaasta ja vaivattomasta asumismuodosta.

Koteja kaikkiin elämäntilanteisiin

EloKodit tarjoaa asumisen mukavuutta ja tyylikkyyttä kaikkiin elämäntilanteisiin. Esteettömyys helpottaa liikkumista niin apuvälineillä kuin lastenvaunuillakin ja viihtyisä piha-alue tarjoaa mukavat puitteet vapaa-ajan viettoon. Suunnittelussa on otettu huomioon erilaiset tarpeet niin tilasuunnittelun kuin ulkoalueiden helppohoitoisuudenkin osalta.

EloKodit, liikeidea ja avaimet kasvuun:

Erikoistuminen

EloKodit on rivitalorakentamiseen erikoistunut, rakennusalan ammattilaisten yhdessä perustama ja johtama yritys. Liikeideamme on periaatteessa yksinkertainen: Etsimme tontin asumisen ja elämisen kannalta parhaasta paikasta, suunnittelemme ympäristöön ja asumisen vaatimuksiin ensiluokkaisesti sopivan kohteen, kilpailutamme ja valitsemme yhteistyöhön parhaimmin sopivat alan ammattilaiset, joiden kanssa toteutamme työn suunnitelmien mukaan ja valvotusti.

Selkeät tavoitteet

Nykyaikaisessa rakentamisessa korostuu laatu ja resurssien tehokas käyttö. Meidän toimintamallimme on yksinkertaisuudessaan se, että työt suunnitellaan ennalta, rakentaminen tehdään suunnitelmien mukaisesti ja EloKotien oma työnjohtaja ohjaa työn valmistumista. Näin me voimme taata, että rakentamamme kodit ovat toimivia, turvallisia ja ne on rakennettu ympäristöä turhaan kuormittamatta.

Yhteistyö

Rakentaminen on aina tiimipeliä. Meidän toimintamme tärkeitä tukipilareita ovat laadukas hankesuunnittelu, yhteistyö viranomaisten ja urakoitsijoiden kanssa sekä asunnon ostajien tarpeiden ja toiveiden täyttäminen.

Tulevaisuus ja ympäristö

Olemme kiinnostuneita ympäristöystävällisestä rakentamisesta ja uusiutuvan energian hyödyntämisestä rivitaloissamme: Aurinkoenergian käyttö ja toimivan kierrätysjärjestelmän toteuttaminen ovat meille tärkeitä tekoja ympäristön hyväksi.